Možete nam se javiti putem email adrese info@udrugasavao.hr ili putem facebook stranice.

✚ Doniraj

Vaše donacije nam iznimno mnogo znače. One financiraju kupnju hrane, potrepština, plaćanju komunalnih režija i smještaja korisnika, izgradnju centra za rehabilitaciju i sve aktivnosti i projekte kojima se Udruga bavi. 

Ovdje smo za druge jer nam Vi to omogućujete! 

Ako želite donirati novčani prilog, sve informacije dostupne su na linku ispod.

✚ Novčane donacije

Vašu novčanu donaciju nam možete uplatiti ili predati osobno u prostorijama udruge u uredovnom vremenu. Poveznica ispod odvest će Vas na stranicu s informacijama o tome kako donirati 🙂

Osim novčanih donacija, primamo donacije hrane, pića i higijenskih potrepština. 

Najviše nam je potrebna konzervirana hrana, poput pašteta, ribe i mesnih narezaka te općenito hrana/piće koja može stajati na polici i nije joj potrebna termička obrada. 

Kod donacije hrane i pića, potrebno je obratiti pozornost da se ne donira ništa što je prošlo rok trajanja.

Odjeću i obuću trenutno NE PRIMAMO! Unatoč tome, ako želite, možete osobno doći u termin podijele humanitarnih paketa i darovati vašu odjeću i obuću potrebitima. Termin podijele je svaki utorak i petak u 20 sati ispred Pošte na Glavnom željezničkom kolodvoru u Zagrebu (uz iznimku ljetne stanke u 8. mjesecu). 

Osim navedenog, možete donirati sve što mislite da bi nekom na ulici bilo korisno, npr. vreće za spavanje, baterijske lampe, prijenosne punjače, mobitele koji vam nisu potrebni, itd.

Za nenovčane donacije, molimo da nas prethodno kontaktirate putem emaila info@udrugasavao.hr kako bi potvrdili da Vašu donaciju možemo preuzeti te se dogovorili o vremenu i mjestu preuzimanja. 

Vašu donaciju možete dostaviti direktno na našu adresu 
Kranjčevićeva ulica 5, I kat (haustor iza Tokić poslovnice) u uredovno vrijeme
utorak i petak 18:00-19:30, ili po dogovoru uz prethodnu najavu.